♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Wordless Wednesday 090512~

FAMOUS DARLINGS

Wednesday, 9 May 2012

~Wordless Wednesday 090512~

Assalamualaikum Darlings....:)

They are A listed artist and super duper fabulous...I wish that I can have a wonderful closet/wardrobe like them :)

 Eva Longoria


 Fergie 


 Jessica Alba


 Christina Aguilera


 Kim Kardashian


 My twin Kimora Lee Simmons :P


 Mariah Carey


 Paris Hilton


Paula Abduls

Sources from : Mr Google :)


Tata Darlings :)

18 Pretty Darlings:

.: iEyLa :. said...

kaya nye diorang ni.. :)

Mummy Adriana said...

@.: iEyLa :.

hahaha tau takpe! sangat kaya :)

CikMai said...

I love kimora lee <3 awww . nak jadi mcm dia. soooo fabulous ...

Jen Jen Izaicun said...

dasat2.. dah mcam butik lak.. isk isk

Mummy Adriana said...

@CikMai

I love kimora too :) hehehe

Mummy Adriana said...

@Jen Jen Izaicun

Lebih dari butik :) kimora ada byk koleksi Louis vuitton yang limited plus custom made only for her :)

imie fatiema © said...

wow i'm speechless,wardrobe mariah carey nampak mabeles

Mummy Adriana said...

@imie fatiema ©

hahaha! a'aa mariah carey cam pentingkan interior design :P yang penting luxury

Cik Kartun ( CK ) said...

waaa.. jeles nyew @_@

Fabulous Me said...

memule tgk christina punya WOW! skali scroll bwh lagi mariah carey punya super duper WOW! byg kan la kasut je dah camtu?? mne la bju n pants die..

*pengsan*

Fariz Reza said...

Assalamualaikum.....FR datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
dalam segmen: Segmen: 50 ++ Blogger in Blogwalking list [Begin 10 May ]
harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama
dapat buat rakan dan readers (^_^)

Salam selamat dari FR , assalamualaikum and enjoy ur day
http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/segmen-50-blogger-in-blogwalking-list.html

Azhafizah[フィザ] said...

best giler kalau ada wardrobe besar untuk kasut,baju dan semua semua ni..artis malaysia ade jugak camni kan..bertuah jadi orang berduit ni.

jaakechik said...

masyaALLAH byk nye kasut diorang, sempat ke pakai semua tu agaknya? sedekah la sini satu...hehe

Mummy Adriana said...

@Cik Kartun ( CK )

Me pon jeles :) hahahaha cam nak amik je sume :P

Mummy Adriana said...

@Fabulous Me

Itu le pasal kan! Mariah carey mmg fabulous...alamak kalah kimora :P

*nak pengsan jugak ar* hahahha

Mummy Adriana said...

@Fariz Reza

TQ for viewing :) InsyaAllah ~

Mummy Adriana said...

@Azhafizah[フィザ]

hehehe bestkan...akak pon nak jugak :) ada la kot! Tapi yang akak penah tgk byk org2 korporat kt mlysia yang wardrobe cam ni :)

Mummy Adriana said...

@jaakechik

hahaha ntah bile nak pakai sume..baik sedekah sikit kat kita kan :P

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com