♥♥Mummy Adriana♥♥: January 2012

FAMOUS DARLINGS

Sunday, 29 January 2012

~Mummy Returns~

Assalamualaikum Darlings....Happy Saturday (^___*)

Weeeee! Satu jew perkataan yang mummy nak jerit kuat2! RINDUUUUUUUUU dengan blog mummy yang pinky the molly nie! Akhirnya penantian selama hampir 3bulan sangat berbaloi-baloi! Haha internet dah boleh dipakai dengan jayanya! Nie yang rase nak senyum lebor je! Hihi mekasih daddy yang susah payah bawak mummy pi Telekom haaaa....yela since kat sini xde kabel telefon, so kena la apply aerial! Kan mummy nie sangat special....haha internet pun pasang special gak!

Darlings mummy sume sihat ke? Camne ngan life korang sume skang nie? Mummy harap sume urusan berjalan lancar, dan korang sume diberi kesihatan yg baik! :) Mummy x sabau ler nak update blog pinky the molly nie! :) Banyak sangat benda yang mahu distori mori kan pada kamu sume darlings! :)

Owh yek,diam-diam mummy berisi gak! Hahaha bukan makin montel taw! Cume skang mummy da create my own hijabs collections yang di beri nama RAMADHANI HIJABS. :) Specially dedicated kat my little Adriana Ramadhani....kan lebih baik guna nama anak sendiri! Kan Kan? :) Alhamdulillah Ramadhani Hijabs da berusia 2bulan....weeee sgt cpt la masa berlalu! Nanti mummy akan publish gak kat blog nie about Ramadhani Hijabs.:) Ade x sape2 nak beli? Beli manyak2 ea! Kehkeh..

Ade jugak peristiwa manis dan pahit yang berlaku~! Mungkin Allah nak uji mummy kan? Hampir jew putus asa! Tapi apepun mummy mmg kena kuat semangat! At least untuk Adriana....;) Mummy tau apa yg jadi mesti ader hikmahnya, jadi mummy redha jew ngan aper yg Allah beri kerana yang baik mmg sumenya datang dari Allah. :)

Okla darlings....before mummy terlupa! Tolongla darlings sume vote adik mummy yang tersayang nie :)

Memula pegi kat sini => http://socialmediaweek.com.my/awards/signup.php MESTI SIGN UP DULU :)
Ok pastu vote kan si pinky => http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=38
                                               CARI WWW.AZHAFIZAH.COM
                                               KLIK VOTE

Senang jew kan? Lau nak calonkan blog korang pon bole ajew~! Cume blog mummy nie x layak lagi....hahahha :) Thanks darling!

Jom kite tengok si budak Adriana yg da besauuuu skang nie! :)


Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com