♥♥Mummy Adriana♥♥: December 2012

FAMOUS DARLINGS

Wednesday, 19 December 2012

~Lappy Dah Sihat~

Assalamualaikum Darlings :)

Ya Allah rindunya dengan blog pink mummy ni!!! Serious rasa nak update membuak-buak didada sampai nak muntah..haha! Tapi apakan daya lappyku yang season ni disambar petir pulak! :( Terus la hantar pergi hospital cyber. :P

Alhamdulillah setelah hampir 2minggu tunggu, lappy pon siap! Dah boleh update blog la.............! Yeayyyy happy tau :) Oh yek, before terlupa nak ucapkan berjuta terima kasih pada korang yang masih singgah di blog ni, sudi follow..:) Nanti mummy terjah satu-satu tau..! Terharu *blushing kejap*

Banyak jugak hal yang terjadi pada mummy ni. Nantilah kita stori mori dekat entri lain. Semua hal-hal yang menyedihkan aje :( Tapi semua tu ujian dan dugaan Allah untuk mummy dan family. Allah takkan menguji diluar kemampuan kita! InsyaAllah ada hikmahnya dalam kesakitan ini. Mummy hanya mampu redha dan berdoa yang terbaik.

Jumpa dilain entri..kejap je lagik.............stay tuned! Xoxo

*teaser* :P

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com