♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Babysitter Adriana Ramadhani~

FAMOUS DARLINGS

Monday, 7 May 2012

~Babysitter Adriana Ramadhani~

Assalamualaikum Darlings...:)

Sementara mummy ader masa nie....nak stori mori la tentang pencarian Babysitter a.k.a pengasuh buat anak manje mummy, Adriana Ramadhani! :) Wohoooo buleh dikatakan pening la sangat nak buat saringan secara telus nie! Haha...dah macam undi pilihan raya pulak! Adoiiii......:P

Memangla selama 8 bulan nie mummy uruskan sume pasal anak dara mummy nie! Kadang lau betul-betul tak mengizinkan jew baru pegi tumpang letak kat umah ibu Adriana (makngah dia (*__^) Dulu si ibu nie tolong la mengasuh Adriana jap! Tapi oleh alasan kesihatan yang tak brape nak bagus, ibu pon pulangkan Adriana kat mummy, hihi.

Mummy memang seorang yang sangat cerewet lau bab-bab penjagaan anak nie! Susah payah mummy mengandungkan dan melahirkan Adriana...so nak la bagi yang terbaik kan? Alaaa konfem sume mummy-mummy famous amous kat luar sana pon ade pandangan yang sama cam mummy kan? Lau buleh nak cari orang yang betul-betul sayangkan budak! Ishhhh takut sangat tengok TV lately ngan cam-cam malapetaka yang menimpa anak-anak comel :( Takmo la dah jadik nanti baru nak menyesal pulak!

Skang nie bila pergi kat booth Ramadhani Hijabs, biasanya mummy akan angkut skali anak dara kecik tu! Tapi kan ciannnn sangat kat Adriana...:( nak kena bangun pepagi. Ingat lau ada babysitter senangla sikit kan? Buleh la Adriana sambung tido...main-main ngan bearbear. :) Mummy pegi pon bukannya lama...730am until 1200pm aje! Haaa tengahari dah buleh amik anak dara tu!

Hopefully dapatla dalam masa yang terdekat nie as mummy pon busy memanjang. Doakan ye semoga Adriana Ramadhani dapat pengasuh yang baik hati :) Hihi~ Barulah rasa aman nak tinggalkan anak dengan orang lain! Lau tak dapat jugak terpaksa la bawak Adriana :) Even Kimora Lee pon mengasuh anak dia sendiri...hahahaha we are mummy fabulous :P



Nape ntah sejak dua menjak nie...mummy rindu sangat masa Adriana memula lahir dulu :( Jap je dah besar...
Tetiba nak mood sedih pulak....kang tau-tau je Adriana nak mintak kawin? Alaaaa... jangan pergi tinggalkan mummy tau :(

* Sorry darlings...mummy sangat busy terlampau! Hahaha nanti sempat mummy blogwalking la yek! See you  fabulous people! Muahhh lots of love! (*___^)


Tata Darlings!

10 Pretty Darlings:

Jen Jen Izaicun said...

meh ibu jaga adriana meh.. heheheh...

ala jgn la touching2...

syiela said...

moga jumpa pengasuh yang sayang anak kita macam anak dia juga.. baru tak risau nak tinggalkan dia

comel sangat masa adriana kecik2

Mummy Adriana said...

@Jen Jen Izaicun

hehehehe baiknya ibu tau...sayang dia :) sobsss nak nangis jugak!

Mummy Adriana said...

@syiela

tu la kan kak...hope dapatlah ibu yang baik...:) adriana kecik2 muke cm jepun...besar teros jadik amoi..hehe :)

imie fatiema © said...

yargh mmg susah cr babysitter..byk doa n tawakkal pd Allah.

Azhafizah[フィザ] said...

Harap harap dapat pengasuh yang baik..susah susah meh kat kakak fiza meh adriana..confirm terbaik jage adriana.^__^

Mummy Adriana said...

@imie fatiema ©

tu la pasalnya....thanks syg for the doa :)

Mummy Adriana said...

@Azhafizah[フィザ]

Lau fiza tolong jagakan akak memang setuju sangat2...bila mau lapor diri? hehehe :P

Fabulous Me said...

Alaaaaahai sedihnye bace n3 mummy ni. Xmo sedih2 k? Dah la smlm kt pon sedih teringat mak abah yg smakin tua tuh.. Huhuhuhu.. Tapi apa2 pon smoga mummy dpt carik baby sitter utk baby k? Semoga Allah melindungi anak kecil ini. Amin

Mummy Adriana said...

@Fabulous Me

mesti sedih :( hurmmm bab anak nie mmg jadik cengeng la :P thanks untuk doanya darling!

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com