♥♥Mummy Adriana♥♥: ~BEN ASHAARI Follow Mummy :) ~

FAMOUS DARLINGS

Thursday, 3 May 2012

~BEN ASHAARI Follow Mummy :) ~

Assalamualaikum Darlings....:)

Terharu mummy tengok muka seorang yang famous amous kat senarai followers mummy tu! Its BEN ASHAARI...:) 

Blog mummy nie dah la suam-suam Milo je...hahaha..:) Mekasih daun keladi bunting ye abg BEN :) Selama nie lau follow blogger yang famous memang tak penah nak mimpi la nak jenguk pon blog kita kan? Asyik la kita nie je yang pergi bukak blog dorang....sudahnya tak payah! Hahaha buang masa je...

By the way way....Thanks again...:) Terharu sampai takmo tido malam nie..hahahaha!


Tata Darlings :)

18 Pretty Darlings:

Fabulous Me said...

waa syiok!

misz_eyza said...

hamboiii mummy...dasat penangan abg BEN sampai takmo tido malam hahaha...

jaakechik said...

tahniah!

Jen Jen Izaicun said...

wahhh

Mummy Adriana said...

@Fabulous Me

Sume pon dia follow lau support dia! haha

Mummy Adriana said...

@misz_eyza
alaaa eyza.....malu i, hahahahhaha :P

Mummy Adriana said...

@jaakechik
:) thanks darling! blogger patot support each other...lau takde readers Abg Ben bukanla sesiapa :)

Mummy Adriana said...

@Jen Jen Izaicun

Jeng jeng jeng jeng :) hiksss

misz_eyza said...

hehe awat nak malu lak? kiranya blog mummy famos amos la diterjah abg ben

Mummy Adriana said...

@misz_eyza

takde maknenya! hahaha...mummy tgk dia memang follow sape2 yg support blog dia! :)

imie fatiema © said...

wee makin bersemangatlah nak berblogging kalau blogger femes sudi jenguk blog kita kan..besh.

Mummy Adriana said...

@imie fatiema ©

Ha tu la pasal :) kita ni sape la kan! Hahaha enggang memang tak boleh terbang ngan gagak :P tanpa readers sape la seorang blogger tu! Kne la support each other as kita sangat support mereka :)

Mummy Adriana said...

@imie fatiema ©

Ha tu la pasal :) kita ni sape la kan! Hahaha enggang memang tak boleh terbang ngan gagak :P tanpa readers sape la seorang blogger tu! Kne la support each other as kita sangat support mereka :)

sis92 said...

alo abg ben tak da pom folo blog titeww sobsobs

LYAfrina said...

waa..waa.waa....

pasni aura BA datang la kat sini

Mummy Adriana said...

@LYAfrina

waa waa waa...tunjuk ajar ku sifu :P haha

Azhafizah[フィザ] said...

Tahniah kak..happy for you ^__^

Mummy Adriana said...

@Azhafizah[フィザ]

Thanks my darling!

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com