♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Adriana Ramadhani Is 9months Old~

FAMOUS DARLINGS

Friday, 11 May 2012

~Adriana Ramadhani Is 9months Old~

Assalamualaikum Darlings....:)

Bila kalendar hari nie menunjukkan 11 haribulan aje, maka genaplah umur anak dara bucuk mummy ni 9 bulan. Ya Allah tak terasa begitu cepat masa meninggalkan kita. :) Macam tak sedar yang dah 9 bulan mummy lahirkan Adriana Ramadhani untuk melihat dunia. Hehe.

Okay la hari nie takmo entri touching sangat la. Mood pon agak-agak baik. Masa entri nie mummy tulis, Adriana masih lagi membuta bersama daddy. Hahaha kemain dua beranak tu lau bab tido memang dasyat. Nak snap pic, dua-dua pon seksi meksi....so tak payah! =D

Mummy tak sabar sangat la nak tunggu birthday Adriana; setahun masa bulan Ogos kang. Macam-macam dah ade dalam kepala nie nak buat special party buat anak dara. Tapi lau kenduri kesyukuran lebih baik bukan? Tengoklah camne nanti bila saat tu tiba.

Buat anak dara mummy yang comel, Adriana Ramadhani :

" Tiada apa yang dapat mummy bagi selain kasih sayang yang takde tolok bandingan...cinta yang abadi, dan doa yang kudus murni buatmu anakku sayang....semoga anak mummy jadi anak yang solehah, anak yang cerdik pintar juga berjaya di dunia dan akhirat.....Mummy terlalu sayangkan Adriana! Muahhhhh"








 Pesal Adriana pelik tengok mummy nie? Hahaha nie mesti sebab mummy cun sangat kan? Weeee :)


 Bab posing memang cukup pandai! :) Alaaa comot muka dia, mummy tempek bedak banyak nau la =D


 Tang mata yang comey lote sangat tu....:P copy cat mata mummy kan...haha


 Mula la tu nak manja ngan mummy! Sayang anak dara mummy sorang nie.....


Mummy and Adriana Fabulous :P

* kengkonon takmo touching...tapi menitik gak airmata duyong mummy nie.
   >hati seorang ibu takkan sama< :)

Tata Darlings!


20 Pretty Darlings:

HanNis SaNia said...

huhu jelesnye da de baby ..

Jen Jen Izaicun said...

sekejap sgt masa berlalu...

ala tomeyyyyy nyer adriana

opahcyber said...

cumilnye adriana..

tersentuh baca doa doa mama tu.. semoga adriana jadi anak yg solehah

jaakechik said...

tomei laa...bleh bt menantu...haha

sis92 said...

alolo nak jdi ank mummy jugaklah hehe

happy besday adik comel :D

Selendang Merah said...

ambooiii..comel anak mummy...iras2 muka mummy...comel!..

Mummy Adriana said...

@HanNis SaNia

kawin cepat...:) nt dapat ler baby yg comel

Mummy Adriana said...

@Jen Jen Izaicun

yes...sgt pantas! :) thanks aunty!

Mummy Adriana said...

@opahcyber

Tq opah :) hehe ibu kan mmg touching selalu :P

Mummy Adriana said...

@jaakechik

erk....mummy takmo adriana kawin cepat2..hahahahaha :P

Mummy Adriana said...

@sis92

eh eh eh...hahaha buleh aje, jadik anak patung mummy nak? :P thanks!

Mummy Adriana said...

@Selendang Merah

TQ adik :) hehehe segan pulak puji manyak2

bungaitucantik said...

like chinese look..tang mata tu..

tirahzairi said...

nak peluk adriana...hehe

Sally Yatiey said...

Comelnya Adriana ^_^ hehe

Mummy Adriana said...

@bungaitucantik

masa baby japanese look :) thanks darling!

Mummy Adriana said...

@tirahzairi

meh mummy nak peluk tirah skali! :) hehehe

Mummy Adriana said...

@Sally Yatiey

Thanks :)

imie fatiema © said...

doakan baby adriana vouge oraitt..luv u dear.

misz_eyza said...

wahh cepatnyer dah nak setahun ekkk budak mata sepet tue...hihi


bila nak dapat adriani atau adrian kehkehkeh...

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com