♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Mummy Returns~

FAMOUS DARLINGS

Friday, 7 September 2012

~Mummy Returns~

Assalamualaikum darlings.....:)

Ya Allah....lamanya tak tengok blog pink kesayangan ni! Kangennnnnn bangetttt.............! Apa khabar darlings? Hopefully korang sihat-sihat aje..bahagia disamping orang tersayang. >.<

Dah berapa bulan tak update stori mori apa-apa! Seriously banyak sangat yang nak dikongsikan. Sebenarnya mummy bukan takde masa nak update, cuma masalah internet yang memang menggila! Plus laptop mummy yang old school ni dihantar servis dek kerna usianya yang memang dah matang. Hehe kalau umur anak pon dah masuk darjah 1 sekarang.

Past few months memang banyak benda yang terjadi dalam hidup mummy! Nanti stori mori satu persatu....:) Dah lama jugak tak menjenguk ke blog kengkawan a.k.a blogwalking. Rindu nak baca entri korang yang gempak tu. Nak update blog through blackberry memang taklah kan...dah la kecik benau! Tak nampak apa pon...hahaha. So mummy tunggu laptop dengan internet okay barulah mummy mulakan.

Eh....Adriana Ramadhani is OneYear old tau! Dah pandai jalan pon anak dara mummy tu. Sekejap je kan masa berlalu.....:) mummy masih merindui my little baby girl. Okay-okay nanti kita sambung cerita pasal Adriana!

Bulan Ramadhan dan Syawal pon ada ceritanya yang tersendiri. Tak sabar sehh nak berkongsi cerita dengan kamu kamu kamu semua......:) Rasanya tak terlambat lagi kan mummy nak ucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri" pada semua bloggers dan readers yang pernah berkunjung ke blog picisan mummy ni. Ampun dipinta....Maaf Zahir & Batin.

 Rasanya baru semalam i gave birth to Adriana! Now she's a big girl :( Rinduuuuuuuu masa baby!



Comelnya anak mummy tido....:) Masa ni kita tunggu daddy balik kerja! Sampai tetido....

Jumpa lagi darlings dari semasa ke semasa. Semangat nak menaip entri..mengedit gambar! Yeayyyyyy lepas rindu dengan blog pink! LOVE YOU (*____^)





9 Pretty Darlings:

misz_eyza said...

yeyyy mummy vogue da vass dah kembali... cepat2 mummy hapet hot story tue huhu...

Btw, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI mummy dan adrian to be hihi...

imie fatiema™ said...

salam dear,lamanya u tak update..windu dtg bertamu.. salam aidilfitri dear utk u sekeluarga n keep cute n being healthy baby adriana...comel

Mummy Adriana said...

@misz_eyza

hahahahaha! i miss you more darling! erkkk adrian to be? alolololololololo lemak to be banyak le kat perut nie :P

Mummy Adriana said...

@imie fatiema™

waalaikumsalam...ye syg! Memang dah lama sangat :) Salam Aidilfitri jugak buat u dengan anak2 :) Thanks~

misz_eyza said...

@Mummy Adriana hahaha ada ker lemak to be....

miss u too yayang... (~_~)

misz_eyza said...
This comment has been removed by the author.
faie mohamad said...

you're the best mom, mummy :)

Mummy Adriana said...

@faie mohamad

i am speechless...:) with tears! :)

Mummy Adriana said...

@misz_eyza

kuat makan jadi lemak la eyza..lately i ate too much :(

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com