♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Happy Birthday Mummy~

FAMOUS DARLINGS

Sunday, 23 September 2012

~Happy Birthday Mummy~

Assalamualaikum Darlings :)

Sebenarnya entri ini patut ditulis semalam. Oleh kerna busy the body yang teramat maka di delay sampai hari ni. :) Mummy backdated entri ni okay..hihihi~

Alhamdulillah...berjumpa lagi dengan tarikh 23 September. Bertambah lagi setahun umur mummy! Cuba la teka berapa umur mummy? Haha yang penting muda remaja. Apalah ada pada angka kan. Sekadar nombor.
Sebenarnya tak berapa nak happy la sebab tak dapat celebrate with my mom,my dad..my sisters & brothers! Kalau dorang ada, memang best!

Takde apa pon yang special dihari lahir. Tapi nak ucapkan berjuta-juta TERIMA KASIH pada semua for the birthday wishes. Terharu.....:( keluar air mata duyung. Hihi.

Harapan dan doa di hari lahir ni, mintak Allah panjangkan umur sebab nak tengok Adriana membesar,pergi sekolah....:) Semoga dikurniakan kesihatan yang baik, keluarga sakinah yang bahagia dunia akhirat, dimurahkan rezeki dan menjadi muslimah sejati (berusaha ke arah itu). 



Thanks google bagi kek yang sedap ni....! Haha i love strawberries :P

Thank you sekali lagi atas doa-doa kamu. Saya masih muda.......:P

Long live THE QUEEN~ (*_____^)



Thanks

12 Pretty Darlings:

CikMunBlogger said...

happy birthday mummy :)

gmbar bfdey ade ke ?

imie fatiema™ said...

hepy bufday dear..alolo muda remaja lagi la u... cepat bagai adik kat adriana okey ngeee =)

misz_eyza said...

yeaaa eyza tau umu mummy yg ke berapa besday nie hihi yang ke 18 kan kehkehkeh....


ayorkk mummy oke dah ker nie? ker masih merajuk dgn daddy hehe..

Mummy Adriana said...

@CikMunBlogger

tak celebrate pape pon yang...sobsss sedihnya :(

Mummy Adriana said...

@imie fatiema™

thanks syg!! yuhuuuuuuu i memang muda! opssss nak bagi adik awal lagi kan :P

Mummy Adriana said...

@misz_eyza

Majuk ar eyza.....kesian kita :( im forever 18! hahaha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Happy Birthday To You...
Happy Birthday To You...
Happy Birthday To Adrianaaa..
Happy Birthday To You...

Happy birthday may all ur birthday wish comes true ;)

Mummy Adriana said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

Thanks Mak Dara :) Sudi jugak jenguk blog sarang kucing kita ni...terharu :( hihi

Alin Marlini said...

happy belated befday :)

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

happy birthday mummy. smoga panjang umur murah rezeki dan bahagia bersama keluarga tersayang :)

faie mohamad said...

wah mummy baru 26? nampak muda la.. hehe (:

Ruzanna said...

happy belated birthday Mummy ;D

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com