♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Mak Dara Sila Sampaikan Ucapan Saya~

FAMOUS DARLINGS

Tuesday, 25 September 2012

~Mak Dara Sila Sampaikan Ucapan Saya~

Assalamualaikum Darlings...:)

Rasanya mummy jarang sangat nak join giveaway ataupon contest-contest yang dianjurkan oleh blogger lain. :) Oleh kerana mummy rasa terharu sangat dengan seorang blogger famous amous yang sudi jenguk blog picisan mummy ni dan sudi komen entri mummy..so mummy nak merapatkan la silaturrahim dengan join contest beliau ;)

www.bicaramakdara.com

Amacam ada kenal tak blogger famous amous ni? Hehehe! Kalau tak kenal boleh la find out lebih lanjut lagik pasal beliau yang sememangnya terkenal.....~Huhu. Klik header tu untuk terus terbang ke Blog Mak Dara.

Balik pada tajuk entri tu "MAK DARA SILA SAMPAIKAN UCAPAN SAYA" , sebenarnya, ucapan ringkas yang kita ingin tujukan kepada sesiapa sahaja. Tak kiralah ucapan birthday,anniversary,pindah rumah ke,baru dapat baby ke..hihi..semuanya boleh! Asalkan nama dia ucapan. So, pada sesiapa yang terpilih, ucapan ringkas anda tu akan ditulis ke whiteboard Mak Dara dan ditempekkan ke blog beliau. :)

Syarat-syarat tuan tanah :-



1) Buat satu entry "MAK DARA SILA SAMPAIKAN UCAPAN SAYA" dan linkkan ke entry ini
2) Letakkan header blog Mak Dara
3) tulis 6 ayat ucapan anda itu
4) Dah selesai tinggalkan link di blog Mak Dara.

Simple bukan? Semudah petik jari tangan kanan aje :) Jom ramai-ramai sertai! Tak rugi kan....takde bayaran pendahuluan pon dikenakan macam kita nak masuk pertandingan karaoke tu. Free je kak jah =D

Mak Dara ini ucapan puitis jiwang karat mummy buat daddy suami tercinta!

1. Muka buku saksi cinta.
2. Aku terima seadanya.
3. 2 tahun bersama.
4. Masih lagi cinta dihati
5. Adriana si jantung hati
6. Kekalkan kita sampai mati :)

Tarikh Tutup : Jam 6petang ini (25 September 2012)
Mak Dara cakap dia akan panjangkan lagik la kalau rajin tau :D

Tata Darlings :)



12 Pretty Darlings:

misz_eyza said...

wow mummy.. blogger famos amos tue.

macam best jer nak join tp xpandai nak buat ayat huhu...

Phat said...

good luck ye

Mummy Adriana said...

@misz_eyza

Mummy hentam keromo suka hati mak bapak je :)

Mummy Adriana said...

@Phat

Thanks Phat :)

faizfakhirin said...

gud gud gud

Mummy Adriana said...

@faizfakhirin

thanks thanks thanks :)

Alin Marlini said...

selalu gak singgah ke blog Mak Dara tu...smg berjaya

hazanis said...

good luck sis..:)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

sorrryyyyy mak dara tercopy link blogger sebelum you sampai dua kali.. tp mak dah masukkan dalam list.. insyaallah nanti mak dara buat satu entry special to you yea =)

Mummy Adriana said...

@Alin Marlini

Thanks :) dah keluar result pon! kehkeh

Mummy Adriana said...

@hazanis

thanks syg! lambat reply...;)

Mummy Adriana said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

Ishhhh takpe mak! Technical error biasala tu...:) Ehhhh takyah susah...hihihihi!

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com