♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Happy Birthday Adriana Ramadhani~

FAMOUS DARLINGS

Monday, 10 September 2012

~Happy Birthday Adriana Ramadhani~

Assalamualaikum pretty darlings :)

Adriana Ramadhani is one year old! Memang tak terasa pon masa berlalu dengan pantas....anak kesayangan mummy is a little girl, bukan lagi little baby :)

I had tears on my eyes. Ibu mana yang tak happy bila anak yang dilahirkan membesar dengan baik. Dikurniakan kesihatan yang baik...tahap kecergasan yang bagus! Mummy so proud of you my little Adriana. 11 Ogos 2012 genaplah usia Adriana Ramadhani setahun. Setahun yang sangat bermakna buat mummy dan daddy. Apa yang boleh mummy ucapkan...selain bersyukur kepada Allah Swt atas kurniaan yang sangat-sangat berharga ni.

A few days before Adriana turns one year, ada lagi satu hal yang  menggembirakan :) Guess what????? Adriana dah pandai jalan! Haha finally she's got legs..:P Ya ampun, bila dapat kaki ni berjalan aje tak sudah-sudah. Tak kisahla umur berapa pandai jalan pon...yang penting Allah dah bagi nikmat tu pada Adriana. :) Boleh beli kasut banyak-banyak ye little darling!

Pada ibu-ibu kat luar sana yang ada anak kecil seperti mummy....biarkan pertumbuhan dan pembesaran anak berlaku dengan semulajadi. Maksud mummy, tak payah la nak risau sangat kalau anak kita lambat berjalan...lambat cakap, lambat tumbuh gigi. See? Hal-hal ini yang selalu kita para ibu risaukan bukan? Setelah melalui setahun yang awesome dengan Adriana, mummy rasa semua itu perkara biasa. Ia akan jadi bila tiba masanya. No need to worry. :) Biarkanlah orang sekeliling bertanya...bercakap mengenai perihal anak kita..! Ignore saja...bukan dia yang melalui semua tu. Hanya kita sebagai ibu yang tahu ;)

Untuk ulang tahun kelahiran yang pertama ni, mummy sebenarnya takde majlis pon. Lagipon masa tu bulan Ramadhan kan. So mummy hanya belikan Adriana little cake untuk suka-suka. :)


 Selamat hari lahir sayangku Adriana Ramadhani :) nanti mummy buatkan birthday party after raya~


 Gambar si Aiman (hubby's nephew) pon ada! Haha...sebenarnya potong kek kat rumah si Aiman...berjiran dengan tok wan Adriana.


Tara........daddy kena tolong la ye potongkan kek. Kalau Adriana buat sendiri memang huru hara la jawabnya. :P 


Okay dah penat, mulalah cari mummy nak tido...LOVE YOU sweetie :)

Buat Anakku Adriana Ramadhani,

Selamat Hari Lahir anakku. Terima kasih untuk setahun yang happy buat mummy & daddy! Doa mummy sentiasa mengiringi Adriana....mummy terlalu sayangkan Adriana! Semoga anak mummy ni jadi anak yang cerdik pandai, anak solehah dan insan yang berguna! Ikhlas....Mummy



11 Pretty Darlings:

Phat said...

Happy birthday Adriana.. anak phat bulan depan setahun hehe

misz_eyza said...

HAPPY BIRTHDAY adriana ramadhani yang ke 1 tahun 1 bulan dah hihi...

adriana tanya bila mummy nak kasi adik hehe...

imie fatiema™ said...

hepy besday baby adriana.. ni rasanya tahun lepas lahir bulan ramadhan kan dear,bcoz my son pun baru 1year 6sept lalu,lahir syawal tahun lepas..so baby kita sebaya =)

Mummy Adriana said...

@Phat

TQ uncle phat! wahhhh syaza pon nak celebrate birthday jugak :)

Mummy Adriana said...

@Phat

TQ uncle phat! wahhhh syaza pon nak celebrate birthday jugak :)

Mummy Adriana said...

@misz_eyza

hihihi :) tq aunty! mana hadiah ni :P amboiiii tak abis2 nak kasi adik! tunggu anak eyza la.....

Mummy Adriana said...

@imie fatiema™

yup! lahir bulan ramadhan...sambut 1st birthday pon bulan ramadhan jugak :) hehehe! Hey happy birthday to your son too....

faie mohamad said...

hepy besday comel :)

rindu kat mummy and belog ni.. dah lama mummy xupdate :-(

Mummy Adriana said...

@faie mohamad

hai sweetie...i miss u too :) internet buat hal la...laptop pon sama! i'll try to update daily..insyaAllah..thanks for being here :)

Azhafizah Md Nor said...

Happy birthday adriana sayang..jangan nakal nakal and stay cute amoi!

misz_eyza said...

@Mummy Adriana hadiah sila tuntut di pejabat pos daya bumi KL hihi...

alamak anak eyza kan dah ramai...dah masuk 7 kan tahun nie...hihi

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com