♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Family Bonding~

FAMOUS DARLINGS

Friday, 28 September 2012

~Family Bonding~

Assalamualaikum Darlings :)



Gambau ni tak la lama sangat...sebelum raya kot! Hahaha..masa tu kan internet dengan laptop kena sakit sawan menggila, tu yang baru sekarang boleh sharing loving! :P Gambar dari tepi buat mummy nampak gemokss kan? Ahhhhh pedulikkan.....=D


 Kat belakang sinun dibalik laut tu ialah Penang Port. Laut yang kami pergi ni entahla apa namanya. Tak ingat pulak. Tapi memang closer to Penang Port la. Kat tepi jalan je, ada la saki baki pantai yang tak ditambak. Ciput je pon, tak puas la nak jenjalan. Kalau nak mandi tu, mintak maaf sesangat la kak jah oiii...memang kotor. :(

 Adriana memang takut air laut. Ha yang tu dia tak turun genes mummy la. :) Seronokla had a family time camni. Mummy kalau tengok laut hati tenangggggg sangat. Lupa semua masalah yang ada. Tak kisah la laut kat mana pon. Bukti kebesaran Allah Swt :) Buat mummy terasa kerdil sebagai hambanya.

 Ramai jugak yang melepak-lepak kat sini. Petang dari pukul 5 keatas haaa berduyun-duyun manusia. Ada yang bercintan-cintun, yang ajak anak main lelayang la....berbagai-bagai! Ehhhhh Adriana kenapa tu....?


 Yeayyyyyy suka kena timang dengan si daddy. :) Saja la pakaikan Adriana baju tido. Hahaha nanti malam takyah sibuk nak tukar-tukar lagik :P


 Anak daddy...............


 Ni la pantai yang ciput....:) hihi! Boleh la kak jah dari takde langsung kan! Depa merenung masa depan...mummy tukang ambik gambau...~



Finally ada jugak gambar kita sefamily kan...cunnnn nak! :P

Tata Darlings :)

8 Pretty Darlings:

Alin Marlini said...

tak boleh mandi ke laut tu?

Mummy Adriana said...

@Alin Marlini

Tak boleh yang...memang kotor! Lagipon pantai ciput je :P

faie mohamad said...

waa.. comelnye baby dia.. jeles taw ^^

suke tgk family mummy.. happy and full of cheer. smoga berkekalan :)

nadieya aisya said...

comel nye

Mummy Adriana said...

@faie mohamad

Thank sayang for the doa :)

Mummy Adriana said...

@nadieya aisya

Thanks :)

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

cumilnyeeeeee baby mummy.
cemburu juga rse tgk kebahagiaan family mummy. sy doakan kebahagiaan tu hingga akhir hayat. terima kasih sebab mummy sllau komen kt blog sy. terharu. cume hrp mummy doakan sy tabah utk besarkan zarra keseorangan.

Mummy Adriana said...

RT bungaorkidz :

Thanks sayang! :) my pleasure...biarpon takde ditempat awak, tapi saya standing behind u as a woman :) saya faham perasaan sebagai isteri dan ibu! Thanks sekali lagi for the doa, and i pray for u & zarra too! Be strong!

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com