♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Sponsoring Blog GiveAway~

FAMOUS DARLINGS

Wednesday, 28 November 2012

~Sponsoring Blog GiveAway~

Assalamualaikum Darlings :)

Its have been a few days since last entry. Memang busy the body! Yes! Ahad lepas balik ke Kedah...alhamdulillah selamat sampai jam 12 tengah malam tanpa apa-apa dugaan di jalan raya. Cuma banyak berhenti la  sebab I had a baby girl :) nak tukar diaper la, beli air la...apa la makan la!

Sebenarnya sebelum ni mummy tak pernah lagi sponsor mana-mana blog giveaway. Saje nak luaskan jajahan takluk! Hahaha. Suka-suka kan...boleh kenal ramai lagik blogger. Besides boleh kembangkan bisnes Ramadhani Hijabs :)

Detailsnya seperti berikut :-

Di anjurkan oleh adik SA MICHAISI


 Banner dari blog beliau :P

Hadiah untuk para pemenang bertuah dari mummy :-


 1 Retro Slings Bag


3 helai Tudung Bawal :)

Gojes bukan? 
Ops....! Sebelum tu nak ucapkan Tahniah in advanced buat sesiapa yang bakal dapat hadiah dari Ramadhani Hijabs

InsyaAllah ada rezeki nanti buleh sponsor lagi! Hihi :)


Tata Darlings :) 


7 Pretty Darlings:

misz_eyza said...

yeyy mummy dh jadi penaja...nt leh sposor GA eyza lak hihi...

zila manaf said...

wahhhh diaaaa

normi nieza said...

singgah bw..:)

Azhafizah Md Nor said...

wah mummy sudah jadi pensponsor giveaway..alhamdulillah..moga terus murah rezeki akak.

wisata bakti alam said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Eyriqazz said...

wah,menarik hadiahnya..kalau saya wanita, confirm dah join ni...

P.s : Minta bantuan untuk klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

Alin Marlini said...

murah rezeki awak nnt

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com