♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Out Of Coverage~

FAMOUS DARLINGS

Friday, 2 November 2012

~Out Of Coverage~

Assalamualaikum Darlings...:)

Biasalah bila dah balik Kedah ni every weekend mummy berkampung ke rumah mertua. Mintak maafla kalau 2 hari ni takde entri and tak sempat nak blogwalking ke blog korang.
Kat kampung line tenet sangat siput sedut...! Hahaha buat stress je nanti kalo
bawak lappy :P
Silalah tinggalkan link blog korang yek! Balik nanti mummy berdesuppppp kesana! 

Muah!! Happy Weekend love :)


Tata Darlings :) 

8 Pretty Darlings:

faie mohamad said...

have a safe journey mummy :)

Cik Imie fatiema said...

ekeke biaselah tu kalau balik kg khen...

syiela said...

biasalah tu :)

Alin Marlini said...

biasalah....kalau kat kg kekdang coverage tak brp ngam...hehehe

Mummy Adriana said...

RT FAEI : Kg hubby dekat bonar...dalam 20mint la :) thanks syg!

Mummy Adriana said...

RT IMIE : a'aa kak! kalo balik JB mmg best...line clear! haha

Mummy Adriana said...

RT SYIELA : a'aa lebih baik lappy simpn kat rumah je..hihi

Mummy Adriana said...

RT ALIN : yup kak! kg dia mcm kedalam sikit kan...line tepon pon susah lagik kan tenet :( sodih bonar!

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com