♥♥Mummy Adriana♥♥: ~1 BURGER = 1 NYAWA~

FAMOUS DARLINGS

Sunday, 18 November 2012

~1 BURGER = 1 NYAWA~

Assalamualaikum Darlings!


Ada ke sesiapa yang nak terhegeh-hegeh pergi claim burger dekat MCD esok?


Kalau la daging burger yang kita makan tu seumpamanya kita makan daging saudara mara kita di Palestin, kamu masih sanggup nak claim?

Buat keputusan dengan bijak, tak rugi kalau tak makan! Banyak lagi benda lain boleh masuk dalam perut selain sogokan Israel ini.

Allahuakbar! Pray for GAZA! 




16 Pretty Darlings:

Azhafizah Md Nor said...

seperti biasa pagi makan kuih muih je kak.^__^ lebih baik.

Mummy Adriana said...

@Azhafizah Md Nor

Akak suka nasi lemak :P hihi

Cik Imie fatiema said...

sokong..pary for GAZA!

syiela said...

pray for GAZA....

faie mohamad said...

sadly tgk kt fb still ramai org kite bratur nk amek mcd free T__T

faizfakhirin said...

pagi yg indah dgn air suam/

محمد رازيق said...

pagi aku bekpes ngan nasi lemak n roti canai je. hehe. salam kenal

Mummy Adriana said...

@Cik Imie fatiema

Alhamdulillah! Please keep on praying!

Mummy Adriana said...

@syiela

Keep on praying!! AMIN

Mummy Adriana said...

@faie mohamad

Kalau boleh ubah dari sekarang mengapa tidak? memasing ada akal untuk berfikir..!

Mummy Adriana said...

@faizfakhirin

ALhamdulillah

Mummy Adriana said...

@محمد رازيق

Alhamdullilah! im having nasi lemak too :) Salam ukhwah!

Zura said...

akak dah lah suke makan mcd...br plan nk makan ayam goreng mcd..:(

misz_eyza said...

semalam pun terbaca kat facebook pasal benda nie... huhu tak patut la meraikan sampai cam tue.

m a r i s s a said...

x sangka jgk masih ramai yang beratur kat drive-thru mcD.. doa sy pade semua muslim di gaza.. T_T
(silent reader)

*jom follow and like blog saye: www.diyanamarissa.com

محمد رازيق said...

hehe. salam ukhwah kak.

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com