♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Iklan Pertama~

FAMOUS DARLINGS

Friday, 9 November 2012

~Iklan Pertama~

Assalamualaikum Darlings....:)

Hari yang memenatkan...meletihkan...ohhhh bantal busuk come to mummy! :P Bestnya kalau dapat golek-golek kat tilam, konpem hanyut terus. Biasalah kalau dah bergelar ibu mithali kan, semua nak dibuat! Heyyyy I kan Superwoman. :)

Kesian dekat Adriana sebab jatuh terkena almari tv :( Memula mummy ingat sakit kat bahu dia, so mummy pon gosok-gosok la. Sekali mulut berdarah-darah! Ya Allah first time Adriana kena cam tu sampai darah bagai. Sedih tak terkira la. Dah la mummy memang panik kalau tengok darah. Sambil basuh mulut Adriana, sambil nangis mummy. Dalam hati berdoa mintak la takde apa yang serious. Rupanya bila mummy tengok dalam mulut Adriana rupanya gusi dia yang berdarah. Yela gigi dah banyak...bila terantuk memang berdarah la kan. Tapi dah nama pon anak-anak yang memang kuat semangat, nangis kejap aje. Then bila elok sambung main lagik...! Aduhaiiii anak....mummy yang nak pengsan! :D

Stori punya stori, rasa dah lari tajuk pulak! Haha. Amboiii mummy, kalah mamak na! Oh berkenaan tajuk entri tu, sebenarnya mummy buat julung kalinya...(eh betul ke ayat mummy ni :P), mengiklankan Ramadhani Hijabs di blog lain selain blog pinky ni dan facebook. Saje la nak tengok feedback camne kan. So far it was okay :)

Ramadhani Hijabs pon ada menjual Preloved Items. More to baju, dress & mens outfit jugak! Sebenarnya adik mummy nak create page baru untuk jual barang-barang dia. Tapi mummy cakap baik lah satukan sekali je dengan Ramadhani Hijabs. Senang kan...! Tak payah sampai 2-3 pages. Buat semak je. Nanti semua pon tak di update :P

Mummy iklankan kat sini = = =>>> OTHER PIECE OF ME

Saje la kasik besau kan! Klik jangan tak klik tau! Hehe. Akak empunya blog memang baikkkkkkkkkkkkkkkkk sangat! Huhh banyak (K) untuk akak sebab memang baik pon! Hihi. Mummy mintak iklan kat kotak kecik je. Tapi dia dengan baik hatinya sekali lagik menempek banner tu ditengah blog beliau. Ya ampun kak......mummy terharu tau! Terima kasih daun ubi kak! Nanti-nanti mummy sambung iklan lagik ye. Hihi. 

Banner pon nampak cun kan? Fiza yang tolong mummy buat tu :) 
Nak cari Fiza kat sini ye = => AZHAFIZAH

Tata Darlings :)

13 Pretty Darlings:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

jom terjah ramai ramaiiiii hehehe

Aida Omar said...

sian adriana eh gusi berdarah pelan budak2 nak besar gitu lah eh mama.. Tudia mama dah beriklan.. moga bertambah maju perniagaan mama :) fiza buat memang cantik..

Mummy Adriana said...

RT MAKDARA : mekasih support kita! lebiu superwoman!

Mummy Adriana said...

RT AIDA : a'aa akak memang risau sangat :( fiza memang super duper talented! aida pon sama kan...bab design2 akak failed! hihi

krole said...

pergh!!! banner tu mmg cun...cian kat adriana...hrp dah ok yew~

Sop Nama Saya said...

permulaan yg baik.. blog sop lama x buka iklan banner,, iklan biasa dah byk sgt.. x der ruang.. hehehe

Alin Marlini said...

alahai..cian sampai jatuh katil

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Jom kita shoping kat sini :-)

Azhafizah Md Nor said...

adriana ok dah ke kak?lama fiza xsinggah ke blog..busy je kak..sedih..btw,thanks kak!

Mummy Adriana said...

RT KROLE : kejap aje nangis :) then main lagik..bebudak kan! hihi

Mummy Adriana said...

RT SOP : hihi! blog kita tak femes la nak tempek2 iklan ni...:)

Mummy Adriana said...

RT ALIN : bukan jatuh katil...jatuh dekat almari tv...! :(

Mummy Adriana said...

RT FIZA : takpela fiza! akak faham...akak selalu je tgk blog fiza! tau fiza busy :)

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com