♥♥Mummy Adriana♥♥: ~ Lepas tempoh berpantang ~

FAMOUS DARLINGS

Tuesday, 20 September 2011

~ Lepas tempoh berpantang ~

Alhamdullilah by yesterday me and Adriana Ramadhani dah melepasi tempoh pantang. Lau ikut my mum cume amik 40 hari jew. Sepanjang berpantang nie xde apa yg tidak diingini berlaku. Terima kasih Ya Allah kerana anugerah yang tidak terhingga. Sesungguhnya me sangat bersyukur dikurniakan seorang puteri hasil dari cinta yang suci. Adriana membuatkan me lebih tabah dan kuat untuk menjalani hari2 yang mendatang. Mummy syg sgt kt Adriana, mummy harap Adriana membesar menjadi anak yang bijak dan solehah. Doa mummy sentiasa mengiring Adriana. Pas nie bleh la kite balik ke kedah yew darling mummy..almost 2 months we have been here at grandma house. Mesti nenek nangis nk berpisah dengan Adriana nnt kan? Hehe..TQ so much to my dear mum yang x jemu2 menjaga kami berdua dlm tempoh pantang nie..Tak terbalas rasanya jasa mama wt kami...Love you so much mama. Now im a mother same like you,,and i have to raise my kid with lots of love..You really taught me well. (*_^)


My Litte Adriana


3 Pretty Darlings:

mast said...

habis susah seksa yer .... hehehe its me ira aiza ...

Mummy Adriana said...

hehehe...;-)
bole makan2...yummy...;-)
thnks sis...ader aper2 x utk my blog nie? for continuous improvement ? Arigato

misz_eyza said...

owh kiranya mummy baru jer la pas lahirkan adriana... =)

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com