♥♥Mummy Adriana♥♥: ~ Demam Shawls~

FAMOUS DARLINGS

Tuesday, 27 September 2011

~ Demam Shawls~

Hola darlings...weeee dah brape ari nie mummy x post aper2, busy ngn mylittle Adriana. Biasala kn itulah tanggungjawab seorang mummy~! Yeayyy hidup mummy2 dan ibu2 sedunia. Bayangkan hidup kite tanpa ibu...for sure xde tempat bermanja,tempat mengadu suka dan senang dan cm2 lagi. So saper yg masih ader ibu, TOLONG HARGAI IBU ANDA yew darlings.Lately, mummy jatuh cinta la ngn shawls yang ader kt pasaran skang. Lebih2 ag skang byk butik2 online yg menjual shawl-shawl cute,cantik and gorgeous. Actually bertudung nie masih baru lagi (wat diri mummy). Pada mulanya didesak oleh mr.hubby yg seboleh2nya nk mummy bertudung. Cam not fair kn paksa2 orang nie? For me biarlah niat tu datang sendiri dan yang penting bertudung kerana Allah,bukan kerana siapa2. Btul tak darlings? So mummy pun start la pakai gak bulan June yang lalu. Mummy tau sume orang cakap mummy cantik sgt pakai tudung ea...lebih ayu,hihihihi angkat bakul sendiri yew~  Hari demi hari mummy mula jatuh cinta dgn penghijrahan mummy yang baru nie..Mungkin Allah dah turunkan HidayahNYA wat mummy. Alhamdulillah tiada lagi perasaan ragu2 dan mummy bangga. Mummy pun start mengumpul tudung dan shawl...weeeee perasaan membuak2 bile mummy nmpk shawl dan tudung yang cantik2~ Wajib beli...hehehehe. Mummy pun x pandai sgt nk pakai shawl yg belit2 nie...alamak ngan si Adriana lagi,for sure x cukup masa nk membelit. Tapi darlings, kat youtube byk tutorial yg ajar kite cara2 nk pakai shawl nie...sgt menarik,sampai naik juling mata mummy tgk~! Hehehe hopefully dapatla mummy praktikkan nnt yew~ skang nie pun mummy nk usha2 shawl yg cun utk Majlis wt Adriana yang akan datang ;-),
Oklah darlings, mummy cume nk pesan lau kite nk bertudung biarlah niat kite ikhlas. InsyaAllah niat baik kite tu akn diberi ganjaran Hidayah olehNYA..Amin.




Darlings,
Jom tgk shawls kt online butik fav mummy :-
Klik jew kt bawah nie...Enjoy (*_^)


Butik Pinkku
VivaDea
Shawl Ayu Cinta




wee..cun kew mummy ngn shawl nie?Hihiihih (^_*)





4 Pretty Darlings:

Ruzanna said...

Alhamdulillah, baguslah Mummy dah pakai tudung. itu Mummy ke dlm gambar? Cun2 :)

p/s: peliklah rasa nak panggil saudari, Mummy. huhu~

Mummy Adriana said...

hehehehehe,,,its me darling..;-)
xpe panggil jew mummy...sgt selesa..hihihi

Fabulous Me said...

Maniss!!!!!!!

Mummy Adriana said...

Mekacih...kembang semangkuk JAP..weeeee

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com