♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Its a new journey~

FAMOUS DARLINGS

Sunday, 18 September 2011

~Its a new journey~

Assalamualaikum..wbt..

Hye its me Mummy Adriana. Blog nie specially dedicated to my little Adriana Ramadhani who is my daughter. Me bukanlah orang baru dalam penulisan blog nie, cume sejak berkahwin segala aktiviti penulisan blog tergendala. Yang ada cumela Facebook semata-mata. Tapi itu x menghalang dari meneruskan minat dalam bidang nie. Disini gak me nak kongsikan semua resepi homemade yang fresh dari my little kitchen. Bila kita dapat memasak dengan perasaan cinta dan kasih sayang, automatically makanan tu menjadi sedap ;-) lebih2 lagi masakan buat orang2 yang kita sayangi. Tuhan beri kita akal dan kelebihan, maka tidak salah jika kita berkongsi masakan dan resepi itu bersama orang lain bukan ? Selebihnya hanyalah kisah peribadi dari kocek mummy...;) The way i raise my little Adriana. InsyaAllah me akan update my blog nie dari semasa ke semasa dengan resepi2 yg menarik buat tatapan semua...Salam Ukhwah dan perkenalan dari MUMMY ADRIANA...~

2 Pretty Darlings:

Ruzanna said...

Comelnya nama your daughter, Adriana Ramadhani. Nice nice :) And I look forward for your recipes... dah kena belajar memasak jugak ni! hehe.

Mummy Adriana said...

hye dear...thanks singgh sini...
blog nie pun x complete ag...
maklumlah da ader baby nie cam2 kena wat kan..
yup will be update soon (my recipes) TQ

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com