♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Ramadhani Hijabs~

FAMOUS DARLINGS

Saturday, 25 February 2012

~Ramadhani Hijabs~

Assalamualaikum Darlings...:)

Wah tetiba mummy jadi rajin bebenau seh malam nie! :) Sajela nak sharing loving ngan you all sume kan. Hihihi..Adriana ngah guling-guling ngan daddy dia...so buleh la mummy ngadap lappy ngan happynya >.<

Owh yew...lupa nak cakap yang mummy dah pon launch satu brand called RAMADHANI HIJABS. Actually nama Ramadhani tu mestila inspired dari nama anak mummy yang kiut miut tu =>Adriana Ramadhani. Mummy memang dedicated ini khas buat my little darling :) Hope besar nanti Adriana pulak teruskan legasi bisnes nie yew sayang! Weeeee cam bisnes juta2 pulak kan? Eh eh eh....sape sangka kan? Manela tau satu hari Allah bagi rezeki berlipat kali ganda....:) InsyaAllah dengan usaha dan kerja kuat pasti akan ader ganjaran yang berbaloi2.

Ramadhani Hijabs....eermmm dari namanya hijabs pon mestila jual hijab kan? Yes..correct!! Memang Ramadhani Hijabs menjual shawl,inner,pashminas,hijabs dan bermacam-macam lagi :) After gave birth to Adriana last year, mummy xde aper nak buat! Mase aktif blogging last few months mummy rajin ler dok belek  blog-blog yang jual tudung nie! Tetiba jew mummy jatuh cinta! Banyak la yang mummy study kan before mulakan Ramadhani Hijabs. Naek juling ha mata tengok tutorials kat youtube! Yela mase tu kan mummy pon baru2 aje menghijrahkan diri memakai hijab :) Alhamdulillah ader ajer jalan untuk merealisasikan impian mummy yang menggunung everest tu. :)

Buat masa sekarang nie, mummy business direct which i opened Ramadhani Hijabs booth at Pasar Pagi and Pasar Malam. Tapi tak sume tempat pon mummy pegi! Weee mane nak larat kannnn :) Ngan si kecik comey lote tu,ngan keje2 sorang mummy kat umah, huhu mau pengsan nak buat sume skali. So mummy pon pilih2 aje hari yang tertentu untuk turun padang for Ramadhani Hijabs booth. Other than that mummy ader jugak buat di internet! Klik LIKE untuk RAMADHANI HIJABS  di Facebook. :) Cume kekadang mummy tak sempat benauuu nak mengupdatekan! :) Hehe 


Its Me...ngan my collections :) Comey kan? Hahahaha angkat bakul  sendiri :P



Ramadhani Hijabs booth...my second baby...:) 



alamak lori sebelah cacatkan gambo mummy pulak! hahahaha yang penting vogue :P


antara koleksi Ramadhani Hijabs :) Bestseller tau! Haaaa ader saper2 ke nak order? Leh email mummy :)


kena jadik model sndiri la...hahahhaha membazir je nak hire orang lain kan? buekkkkk! Haha :P

Lau ader saper2 nak tengok album, klik la fanpage kat Facebook tu ye! Sume mummy update kat situ. Kat blog mungkin x lagi buat masa sekarang nie dek kekangan masa! I wish to have 20 hands :) Hahahha sudah2 mummy..toksah dok mengarut la..:P



8 Pretty Darlings:

shark said...

salam kenal dari saya :)

Mummy Adriana said...

RT SHARK :

Waalaikumsalam...:) thanks for dropping by :)

Azhafizah[フィザ] said...

semoga terus maju Ramadhani Hijabs.^__^

Mummy Adriana said...

RT Fiza :

Thanks sayang :)

.: iEyLa :. said...

waahhh..mummy jual shawl ek..
best of luck!! :)

Mummy Adriana said...

RT IEYLA :

jom shopping yang...:)

zareliqa afiqa said...

Cantik2 semuanya :D

Mummy Adriana said...

RT zareliqa : thnks sayang :)

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com