♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Happy Birthday Daddy~

FAMOUS DARLINGS

Tuesday, 21 February 2012

~Happy Birthday Daddy~

Assalamualaikum Darlings..Happy Tuesday (*___^)

Bulan February nie bukan aje tinggalkan kenangan manis untuk Wedding's Anniversary...tapi ader satu lagi yang manissssss sangat! Hari lahir insan yang mummy cintai...:) Daddy sayang...Selamat Hari Lahir buatmu my love. Tanggal 19 February 1985, 27 tahun yang lalu....lahir la sorang anak yang comel. Hehehehe diberi nama yang sangat dalam maknanye...Muhammad Firdaus ( Yang Terpuji/Syurga Firdaus). Skang dah jadi sorang hubby pada mummy famous amous..:) Wuuuuu puji melambong-lambong nie dapat ape2 tak daddy? Kehkehkeh.

Tahun lepas, daddy sambut birthday dia yang last skali ngan arwah mak. Sebulan lebih after daddy celebrated his birthday,, mak daddy a.k.a mak mertuaku kembali ke rahmatullah. Tapi mummy puas hati mak dapat sambut birthday anak dia sebelum menghembus nafas yang terakhir. Hampir setahun kini mak meninggal. 30 Mac nanti genapla setahun pemergian mak! Semoga mak tenang disana....ditempatkan bersama orang-orang yang beriman. AMIN.

Tahun nie plak,,takde kek harijadi memandangkan kami baru aje lepas sambut ulangtahun perkahwinan dengan kek. :) Semua pon ala kadar aje. Nak tau ape hadiah untuk daddy ? Hahaha nanti mummy reveal dilain post ok?Deal? :) So dipost yang special lagik famous amous nie....mummy nak imbau kembali kenangan daddy dengan arwah mak last year..~ Ader la beberape picture yang sempat mummy snap! :)

Kek strawberry cheese from secret recipes...:) pagi masa birthday ajak mak pegi cari
kek untuk daddy! Yela mase tu kan mummy baru aje dok kat kedah nie! 
Jalan pegi mane2 pon x tau agi :) Thanks Mak...:)

pas carik kek...pegi shopping kat giant! Beli bahan2 masak bihun. Haaa bihun dalam gambo tu 
mummy yang goreng! Sume pon mummy buat la coz mak kan x larat! Specially for everybody >.<

nuget ngan sosej memang feberet daddy! banyak daddy makan....suke nengok :)

Taraaaaa....birthday boy potong kek! Yang kat belakang tu bapak mertuaku!

pandangan sudut pulak...nyum nyum nyummm :)

anak jiran-jiran a.k.a anak buah daddy sumenye! mak yang pegi jemput dorang sume...:)

opssss gambor mak yang tepi skali belah kanan tu...yang pakai cermin mata...! 
sori mak mase nie handphone pon cecikai aje...tu yang x masuk sume! :)

Tiada apa yang dapat mummy bagi selain doa yang kudus,cinta yang suci buat daddy tersayang. Semoga panjang umor,dimurahkan rezeki,diberi kesihatan yang baik...:) I LOVE YOU SO MUCH.

~ Al-Fatihah~
HAJAH ROKIAH BINTI MAT ISA (22/12/50-30/03/2011)


10 Pretty Darlings:

.: iEyLa :. said...

HB tuk ur love sis..
hope sis always bahagia.. :)

Mummy Adriana said...

RT ieyla :

thanks my dear :)
lots of love..

Yana Libra said...

sedap tgk makanan..hehe~

Mummy Adriana said...

RT yana :

masak sndiri tu...:)

Mummy Adriana said...

RT yana :

masak sndiri tu :)

Lady Emilya said...

huhu happy birthday :)

Ungu Violet said...

rajinnye masak..:)

hepi besday..:)

Cik tikah said...

happy birthday juga daddy :)

Mummy Adriana said...

RT UNGU :

Masak memang best :)simpan cite2 nak jadi mummy masterchef :P kehkeh

Mummy Adriana said...

RT CIK TIKAH :

Thanks darling...with love ;)

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com