♥♥Mummy Adriana♥♥: ~ Happy Wedding's Anniversary~

FAMOUS DARLINGS

Friday, 10 February 2012

~ Happy Wedding's Anniversary~

Assalamualaikum Darlings....Happy Friday (^____*)

Bulan February nie memang sangat shuweetttt dihati mummy! It's our wedding anniversary la darlings :) Weeee dah berganjak satu lagi angka dalam perkahwinan dan sejarah hidup mummy dan daddy. Lau sape pandai sangat cubala teka ini anniversary yang ke brape? >.<

4 February 2012, hari yang dinanti-nantikan. Teringat kembali sejarah yang pernah termetrai dulu :) Betapa indahnya saat itu kan darlings? Masih lagi segar dalam ingatan mummy! For sure u all pon same kan? Pleaseeee jangan la lupa tarikh penting korang dan pasangan. Ape2 pun mesti sematkan kemas dalam kotak ingatan. Yela, hari bersejarah dalam hidup...;) plus hari bertukar status memasing. Dari ank dara kepada isteri,dan si teruna menjadi suami (^___^)

Mummy slalu rindu saat2 kami bercinta dulu...! Hahaha rase dunia bagaikan milik berdua! Mummy hanya berharap agar rasa CINTA dan SAYANG antara mummy dan daddy akan terus mekar setiap saat. Cinta dan kasih sayang harus dipupuk. Lau dibiarkan aje nanti makin pudar...pudar...dan hilang! Mummy petik kata2 seorang teman baik juga kakak...." HATI ISTERI PERLU DIBELI SETIAP MASA"...:) Hurrmmmmm btul gak kan? Isteri nie kan seorang wanita...yang sensitif perasaannya, yang mahu dimanjakan dan dibelai...jadi tak salah untuk buat semua tu utk isteri tersayang!

Oleh kerana kesuntukkan masa...dan sibuk running business Ramadhani Hijabs, mummy and daddy decide utk beli kek aje. Lau bab kek nie of course la Secret Recipes pilihan no 1 mummy :) Huuuuu daddy pon same suke benau makan kek! :) Takde pon special present ke suprise ke or ape2! Hadiah yang paling bermakne ialah Cinta Yang Tidak Berbelah Bahagi....:) Kannnnnn? Itu lebih penting.

Buat daddy tersayang.....(*__^)

Jalani hidup kita dengan sebaiknya...:) Semoga cinta kita akan kekal ke syurga! Tiada ape yang nak mummy ucapkan selain...I LOVE YOU SO MUCH WITH ALL MY HEART AND SOUL...:) Thanks sgt atas aper yg daddy buat utk mummy selama nie. :) Didik dan besarkan ank kita Adriana Ramadhani...jadi anak yang solehah dunia dan akhirat buat kite. Buah cinta kite :) Happy Anniversary my love :)

With Love,
Mummy (*____^)____^)

Nyummmm :) Classic cheese always being my favs

lalalalala...sedap seh! :)

belum siap packing pon..mummy da gataii snap pic! :)

daddy yg rasmi kan dulu....hihi!

celebrate kat kitchen umah je pon...kehkeh!

Adriana yang comey jangan dilupa! :P

Flashback zaman cintan cintun....weee memasing slim melim siot :)

Di hari pernikahanku...mau tukar status nie! Haha Puan kepada Encik Firdaus..:P

Merah mmg ade ong! Bak kate orang cina sepetla...hihi..
Di hari persandingan yang famous amous! :)

7 Pretty Darlings:

POSH76 said...

Happy Anniversary dear moga bahagia dunia dan akhirat & luving selalu

Mummy Adriana said...

RT POSH76...

Thanks darling! :)

INA_Noorlina said...

epi anniversary dear :) muge bhgia ke akhir hayat ehh, amin

Mummy Adriana said...

RT INA

thanks my dear :) insyaALLAH....:)

Madam Lala said...

happy anibeseri dear... sidapnyer kek tu..

khairul abdullah said...

Happy "belated" anniversary. Semoga berkekalan hendaknya hingga ke akhir hayat. Aminnnnn.

misz_eyza said...

selamat hari anniversary yg pertama yer erin dan firdaus... (^_^)

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com