♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Slumberz Gurl Yang Suke Donia Belog~

FAMOUS DARLINGS

Sunday, 18 March 2012

~Slumberz Gurl Yang Suke Donia Belog~

Assalamualaikum darlings...Happy Sunday (*___^)

Sihat ke korang yang famous amous nie? Hopefully semua dalam keadaan baik2 aje plus ape yang korang buat berjalan dengan lancar. Lame kan mummy menghilang? Ade ke yang rindu? Hahahhaha kot2 la kan! :P Bile dah kawin and ader baby memang susah nak curi masa untuk diri sendiri! Kannnnn? Betul tak sume mummy2 kat luar sane? :)

Ape yang mummy bebelkan memang takde kena mengena kan dengan tajuk entri. Hahahahha saje je....:P Sebenarnye kan mummy nak mintak ampon maaf dari hujung rambut sampai hujung kakila kat Si Slumberz Gurl a.k.a Misz Eyza a.k.a Faizatun Farid. Weeee manyak sehh nama dia? Hihi. Teka ar nama dia yang betul!!!  Mummy bukan ape...si dia nie baik sangat....! Dah lame mummy hutang entri nie untuk dia...:) Memandangkan manyak benauuu masalah mummy, so entri nie tergendala ar...~ :) Sorry sekali lagi yek..:P Lau marah nanti kena jual taw! Kehkeh...!


Ini header DONIA BELOG...warne biru laut ngan polka-polka! Mummy bajet si Misz Eyza nie suke vintage style. Kehkeh...yela polkadots kan ala2 vintage! Gambau kartun perempuan muslimah bertudung pegang lolipop....! Weeeee jangan makan gegula memanyak. Nanti gigi lobang susah...hihihi :) Nampak tak gambau kecik bala tentera si Misz Eyza tu? Profile pic mummy tue...:) Maksudnye mummy sudah memollow tuan lolipop...:)




Cantikkan? Yang penting Misz Eyza nie selim melim dari mummy! Waaaaaa mintak petua gak la untok kuros :P hehehehe! Gadish yang berasal dari ALOQ SETAQ Kedah nie baru je berusia 27 tahun. Mude remaja lagi weiiiii....;) single mingle but not available. :) Kehkeh! So korang jangan nak menggatai pulok! Setahu mummy la hati dia telah dimiliki oleh seorang pelaut a.k.a popeye the sailorman...hikhik! Jangan marah ye lalink. Bukan popeye ar....tapi seseorang yang sangat special dihati Misz Eyza yang dipanggil "INCIK".....mummy pon xtau sapekah gerangan si incik nie? Uikssss nantila mau korek2 ngan Misz Eyza. :) Hehehe...cer korang pi tengok DONIA BELOG...skang Misz Eyza habaq MOOD DIA SIK KE LAUT AJE! Hehehe..teringat kat INCIK POPEYE kot :) weeeee shuweeetttttt.... Mummy tunggu aje nasi beriani dia nie! Bukan jauh nau dari tempat mummy skang! :P



Yang beshhhhnya pasai Misz Eyza nie, muda2 lagi dah menjejakkan kaki ke RUMAH ALLAH :) Alhamdulillah...rezeki kan? Mase nie dia pi mengerjakan umrah ngan kaum kerabat dia. Lau x silap mummy tahun 2010 kan? Mummy impot gambau dia kat Facebook nie. :) Terasa bertuah dapat mengerjakan ibadah umrah diusia muda, dalam keadaan yang sihat. :) InsyaAllah ader rezeki + panjang umo nanti mummy pon mahu kesana! :)

Lau korang pi singgah belog Misz Eyza nie, korang buleh baca novel free. :) Klik aje kat E-NOVEL kat header tue. Setakat nie mummy tengok ader 2 novel jew. Tapi seyes berbakat sungguh! :) Mummy nak cadangkan ar supaya dia terbitkan aje novel yang beshhhh tu! Buleh jadi jutawan novel nnt kan? Hehehehehe jangan lupe blanje mummy makan! :P

Misz Eyza habaq lagi, dia sudah aktif berbelog sejak setahun lima bulan yg lepas! Tapi mengikut perkiraan mummy belog dia da berusia hampir 3tahun! Since 2009 pon da tertubohnya belog Misz Eyza. :) 
Segmen special lagik famous amous nie dibawakan khas oleh TOK KETUA Geng Blogger Sengal (GBS). Untuk mengeratkan silaturrahim dikalangan blogger :) Lau x kenai maka x cinta kn? Dah kenaiii terossss jatuh cintan! :P Lagi pon ramai blogger2 yang berbakat! Cume kita aje yang tak tau kewujudan dorang lau belog dorang tak diexpose sebegini.

Okla darlings....Jom singgah donia belog Misz Eyza nie...Klik aje kat bawah tue :) Chow shin ji (^___^) Muahhhhhh :P

MISZ EYZA = >>>> DONIA BELOG SELAMBER AKU






8 Pretty Darlings:

misz_eyza said...

mummyyyyyyyyy.....eyza speechless. byk sgt mummy puji tue eyza tkut jatuh tergolek jerrr hihi...neway trimas mummy yg kebaboom atas usaha nak jugak buat entry utk eyza...peace yoo..(^_^)

Mummy Adriana said...

RT EYZA :

Janji tetap janji yang :) hehehehe harus ditepati.....aloooo ne ader puji nau :P

shark said...

sweet :)

Azhafizah[フィザ] said...

nanti fiza terjah ke blog dia ye..^__^

Mummy Adriana said...

RT shark : heeee shuweet kan dia :)

Mummy Adriana said...

RT fiza : thanks darling for the support

.: iEyLa :. said...

waaahhh...xsempat nk join sessi suai kenal ni ari tu sbb group dh di hack ritu..hihi
pape pon moga ukhuwah ni kekal smpai bile2.. :)

Mummy Adriana said...

RT ieyla : bile dah janji kene tepati :) hehe! akak pon xtau group kena hacked..kn akak jrg ader situ :( busy je memanjang :( slalu pon akak like je :P

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com