♥♥Mummy Adriana♥♥: I'm back!

FAMOUS DARLINGS

Tuesday, 18 February 2014

I'm back!

Assalamualaikum...^_^

Wah lamanya tak menulis ek...last entry pon June 2013. So dah abaikan blog lebih kurang 9 bulan lamanya. Phewwww....orang lain semua gigih mengupdate. Memang rasa jealous sangat la tengok blog orang lain yang sentiasa dengan entri-entri baru.

Rindu??? Of course la rindu......perasaan rindu membuak-buak dekat dada ni macam rindu pada sang kekasih. Bila view blog ni haaa mula la nak menitik air mata duyung. Kenapa tak nak update??? Tanya sendiri so sila jawab sendiri yek mummy! Kenapa...kenapa...kenapa...kekangan masa,internet yang sangat lembab dekat area rumah. Oh ya mummy dah pindah ke rumah yang lain. Kawasan yang lebih private,lebih tenang..takde bunyi bising bebudak lagi. Dekat-dekat je dengan area rumah sewa yang dulu. Al maklumlah bila belom ada rumah sendiri ni memang akan pindah randah! Betul kan? Tapi insyaAllah by this year dah boleh dapat rumah sendiri...doakan ye darlings.

Lappy yang dah berusia pon salah satu puncanya. Sayang sayang dengan Acer tu...tapi rasanya kena update lappy baru,so internet pon lajusssss la kan. Selama ni dok update status dekat FB je. Nak jenguk blog pink pon tak sampai hati...sobsssss :(

Kalau ada kengkawan yang ikuti perkembangan mummy di FB mesti dah tau yang mummy dah selamat lahirkan adik lelaki yang kiut miut untuk Adriana. Hihi...kan dah lebih 9 bulan tak update blog..sampai dah keluar baby! Alhamdulillah walaupon banyak ujian,cabaran dan dugaan untuk baby kedua ni tapi Allah dah permudahkan semuanya :) nanti mummy stori mori la perjalanan mummy yang berliku tu untuk bergelar ibu kali kedua. ^_^

 Meet my little boy ^_^
Muhammad Arzu Al-Haq
(Yang Terpuji,Harapanku,Yang Maha Benar)
Kakak Adriana pon sayang adik Arjuuuu (pelat)


Now dah 13days. Alhamdulillah, jadi anak yang soleh ye sayang.

Muhammad Arzu Al-Haq\
6hb Februari 2014
10.39 PM


Alhamdulillah...akhirnya blog ni terupdate jugak. Nanti mummy kunjung mengunjung blog korang ye. Lama sangat tak blogwalking..lemau rasa. Kehkeh =P

Salam Sayang.

8 Pretty Darlings:

Ariannalissa82 said...

Waaaa.. patutla senyap sunyi tanpa berita.. Tahniah Mummy Adriana!!! & Welcome back!! ^_^

Jen Jen Areff said...

tahniah reen, lama nau senyap kat sini

Mummy Adriana said...

@Ariannalissa82

TQ sayang :)

Mummy Adriana said...

@Jen Jen Areff

rindu sangat tau :( TQ hihi

Alin Marlini said...

wah...comel sgt arzu :)

imie fatiema said...

salam..dear, ya allah rindunya akak kat blog mummy ni.. sampai miss entry newborn, alhamdulillah congrats dear, dapat sepasang dah sama kita .. rajin2 update entry tau..

Mummy Adriana said...

@imie fatiema

TQ kakak...hati ni memang dok berkobar2, kena tengok masa :) hihihi

Mummy Adriana said...

@Alin Marlini

Alhamdulillah...gen bapaknya lebih.hihi

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com