♥♥Mummy Adriana♥♥: ~ Lepas Rindu~

FAMOUS DARLINGS

Monday, 17 June 2013

~ Lepas Rindu~

Assalamualaikum darlings! :)

Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas hari ini. Rindu yang tak tertahan lagi. Lama sangat tak bukak blog pink kesayangan tau!! Since takde masa nak update ni memang mummy tak view langsung blog ni.

Kekangan masa, anak yang membesar, kerja & tangunggjawab sebagai isteri dan ibu memang menuntut komitmen lebih. Sekarang rasa lega, sebab dah banyak masa dekat rumah. Nak terus je update blog ni dengan apa yang terjadi setiap hari dalam hidup. Bila baca blog orang lain, of course sangat jeles! Kenapa ek dorang ada masa yang banyak nak coret kat blog dorang!! Hahaha

Macam-macam yang terjadi pada mummy semenjak hilang dari dunia blog ni. Realiti memang tak seindah yang disangkakan. Terkadang mimpi lena yang indah buat kita di awangan tanpa sedar dunia kehidupan sebenar itu sangat mencabar dan kejam!! Kejam? Ye sangat kejam...hanya yang berani dan kuat boleh meneruskan perjalanan hidup :)

Walau apa pon dugaan untuk diri mummy, setiap yang berlaku itu pasti ada hikmahnya. Teringat kata-kata Prof Muhaya...

" Jangan pandang negatif jika sesuatu yang buruk berlaku, namun pandanglah kepada SIAPA yang memberi kejadian itu...agar kita muhasabah diri dan kembali lagi kepadaNYA"

By the way thank you sangat pada kengkawan yang sudi jenguk blog mummy yang tak seberapa ni. Terkejut jugak tengok pageview sebab page dah lama sangat tak update :) Tunggu mummy jejak korang pulak ye :)

Salam Sayang,
Mummy Adriana (^_^)

Anak dara kita pon dah besar tau! :) 

4 Pretty Darlings:

faie mohamad said...

Adrianna makin comel!!!! miss you mummy :')

mrs eyza said...

titew windu tau coretan kamu...dah la titew sekarang makin kemalasan nak hapdet blog...harap baca kengkawan punya coretan jea...

anak dara kamu dah nampak besar sebab nak dapat adik...hehe

mrs eyza said...

kemon join contest ni...titew tag awak ler lalinggg...


http://www.fizairi.my/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Alin Marlini said...

rindu ngan dak sepet tu...

Selamat Berpuasa sayang

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com