♥♥Mummy Adriana♥♥: Happy 29th Birthday My Love

FAMOUS DARLINGS

Wednesday, 19 February 2014

Happy 29th Birthday My Love

Assalamualaikum...:)

Wahhhh pantasnya masa berlalu. Mummy pon dah 14 hari melahirkan si comel baby Arzu. Nanti tau-tau je dah nak habis pantang kan? Hihihi boleh la kita pergi membedal nasi lemak kukus lagik....tak boleh lupa sambal sotong yang sodap bonar tu.

Hari ni memang special :) 19 Februari 2014 genaplah si daddy 29 tahun. Nak masuk 3series dah daddy. Ni birthday ke-4 since kahwin. Sayangggggggg sayang this year tak dapat la nak celebrate sama-sama big day daddy ni. Yela mummy kan tengah berpantang kat JB. Sedih nau rasa...tapi daddy cool kot? Hahaha. Next month la kita sambut berempat dengan anak-anak ye cayang. Tunggu mummy habis pantang baru la sedap nak melantak macam-macam. Kang kalau mummy tengok je korang makan, macam kejam sangat! Hihi



 Anak kesayangan daddy...



 Few days sebelum bersalinkan baby Arzu...sempat lagik pergi holiday
dekat Tanjung Balau & Desaru!  (next entry) Sila abaikan mummy yang gemuk gedempol tu, hahaha :P



Oleh sebab masa tu takut terberanak kan...so depa dua jela yang main air sakan dekat Desaru.
Mummy tukang tengok, tukang amik gambau,tukang bawak beg! hihi



To the person that I love so much,

Muhammad Firdaus,

Happy Birthday cayang,
semoga dipanjangkan umurmu,
dimurahkan rezekimu,
diberi kesihatan yang baik,
menjadi suami yang terbaik,
daddy mithali buat anak-anak kita,
semoga Allah pelihara kamu dari segala malapetaka..
aku sangat mencintai kamu...
ye....
dari pertama kali kita bertemu,
dan aku masih lagi begitu,
dulu, kini dan selamanya :) 



Salam Sayang


3 Pretty Darlings:

imie fatiema said...

alhamdulillah, ameen.. akak doakan u olls bahagia hingga kesyurga bersama anak yg cute2 sgt..=)

Mummy Adriana said...

TQ kakak :)

adzairdawati makdara said...

selamat hari jadi buat somi ye :)

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com