♥♥Mummy Adriana♥♥: ~Setahun Usianya~

FAMOUS DARLINGS

Sunday, 28 October 2012

~Setahun Usianya~

Assalamualaikum Darlings :)

Bila kira-kira...then tengok kalendar, wah dah setahun lebih usia blog pinky the molly mummy ni :) Sebenarnya ini ialah blog mummy yang kedua. Mummy start blogging since 2008! :P Kalau masih kekal dengan blog yang dulu tu, mesti sekarang dah famous amous macam Redmummy kan? Kehkeh.

Masa tahun 2008 tu, mummy online dekat office jek. So bila dah berpindah kerja kat tempat lain...blog pon entah kemana. Kenapa mummy nak menulis di blog? Sebabnya...mummy seorang yang kuat membebel! Haha. Kalau tanya daddy....dia tahula. :) Mummy memang minat la menulis. Masa sekolah kan, suka aje tulis karangan panjang berjela-jela. Cikgu pon mesti senoneng baca! Haha. Bila diluahkan dalam blog, dah jadi lain. Bukan macam karangan zaman sekolah yek. Tapi more matured la, dan lebih kepada isu-isu peribadi, koleksi peribadi dan apa aja yang mummy rasa nak sharing loving.

Tahun 2011 mummy kembali lagi blogging setelah 3 tahun merehatkan diri.. Cakap macam artis pulak! Kira comeback la konon yek? Waaaa muntah! :P Masa dalam pantang lepas bersalin tu, kan duduk rilek-rilek aje jaga Adriana. So bila online, mummy memang selalu singgah kat my idol blogger ni. Dari situ lah mummy rasa rinduuuuuuu yang amat sangat nak menulis blog.

My idol blogger memang famous amous. Dia jugak seorang mummy! :) So apa yang dia tulis tu lebih dekat dihati mummy la other than blogger yang lain. Tapi mummy tetap baca yang lain-lain jugak. Thanks banget pada korang yang tak jemu kunjung blog picisan mummy ni. Takde apa pon yang special, semua lahir dari hati je :)

Ada masanya mummy tak sompek nak update blog! Lagi-lagi bila laptop buat hal....internet yang lembab ala siput sedut! Wohoooo siapa yang tak rindu kat blog kan..:) Mummy anggap jela cabaran dalam dunia blogging ni. Kadang bila free pon masih tak sompek nak update. Al maklumlah anak dara mummy memang nak duduk dekat ketiak mummy dia je 24 jam. :P Tak nak berenggang langsung. Ibarat ibu kangaroo...Adriana duduk dalam poket!

Tanpa reader siapalah blogger tu kan..entri banyak pon takde siapa yang nak baca. Mummy memang hargai korang yang pernah singgah di blog pinky the molly ni ;) Walaupon tak la gah mana...tapi mummy tetap bangga dengannya!

Terasa macam nak buat GIVEAWAY untuk menghargai pengunjung blog ni. :) Kalau hadiahnya dari Ramadhani Hijabs pon best jugakkan? :) Nanti mummy buat entri lain okay! Wahhhh terasa excited......!

Thanks korang sudi baca! Have a good day everyone.........<3



11 Pretty Darlings:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

perghhhhh berblogging dr 2008 kira dah otai ni ;)

misz_eyza said...

selamat ulangtahun yang ke 1 buat mylitttleadriana.blogspot...

sekejap jer kan dah sampai 1 tahun usianya. rasanya tempoh perkenalan kita pun dah nak capai 1 tahun jugak kan mummy.

syiela said...

kejap je dah setahun kan :)

Alin Marlini said...

Happy Annivesary....

faie mohamad said...

wahh.. papepun blog mummy tersangat awesome! pndai mummy design :)

Mummy Adriana said...

RT MD : thanks mak dara! otai apanya...:) kehkeh

Mummy Adriana said...

RT EYZA : a"aa tak terasa dah setahun! yup kita pon kenal hampir setahun...:) thanks syg for be there for me!

Mummy Adriana said...

RT SYIELA : ye kak! tak terasa masa berlalu :)

Mummy Adriana said...

RT ALIN : thanks kakak! :)

Mummy Adriana said...

RT FAEI : you yang sangat ohsem! :P

faie mohamad said...

hahaha :)

Hye Darlings...

Jom link exchange kt sini,mummy will follow you back..ARIGATO (^_*)

Copyright © 2011 Reserved to Mummy Adriana's
Design by Azhafizah.Com